YOGA RETREAT på Møn: 02-04 marts 2018

Stjernehimmel Yoga inviterer endnu engang til en yoga weekend i skønne omgivelser på Møn. En weekend, hvor du inviteres til at slippe vinterens tunge lag, detoxe sind og krop blidt, og give dig selv næring gennem mindful bevægelse og sanse stilheden. Det sker igennem lækker vegetarisk økologisk kost og drikkelse, meditation og mindfulness, gåture, yoga filosofi og yoga: chandra yoga, solhilsner, blid hatha, restorativ- og yin yoga og en enkelt individuel yoga behandling. Mærk naturen på Møn igennem gåture og Mindfulness, sans din krop og sinds klarhed igennem meditation og yoga, drik te i loungen mens mørket falder på, og stjerner titter frem. Møn er kendt for sine nætter med stjerneklarhed. En Yoga weekend for dig, veninder og venner.

Underviserne på retreatet er certificeret yogalærere: Vibeke Frydenlund og Monica Lindhard. Programmet for weekenden er sammensat, med selv kærlighed til dig selv, forårets lys inviteres ind. Du detoxer blidt og nærer din krop og sind igennem det du spiser og drikker, dit åndedræt, meditation, sansninger og masser af yoga.

I retreatet er inkluderet:

2 overnatninger på delt dobbeltværelse, enkelt værelse kan tilkøbes mod tillæg.

Fuld økologisk og vegetarisk forplejning: Morgenmad, frokost, aftensmad, snacks, smoothies og juicer, vand og the.

Yoga, Yoga filosofi og Meditation og Mindfulness på retreatet: 1 times gåtur i Møns Natur, 30 minutters pranayama udendørs (bevidst åndedræt), Guidede meditationer fordelt over de 3 dage i yoga salen, 2 x 1 times morgenyoga (Solhilsen og blid vækkende hatha), 2 timers kombination af chandra og hatha yoga (blidt flow der detoxer og giver næring), 5 timers restorativ yoga praksis for delt over de 3 dage (beroligende, stress reducerende yoga, der genopbygger din livsenergi igennem støttede yoga stillinger), 4 timers yin yoga fordelt over de 3 dage (beroliger og vender opmærksomhed indad). 1 times valgfra yoga filosofi foredrag inklusiv meditation. 1 Yoga behandling, hvor indholdet drøftes med din yogalærer på retreatet, og tager afsæt i dine behov.

Praktisk Informationer og Tilmelding:

Samlet pris for alle 3 dage er 2850 kroner, ved tilmelding betales depositum på 1500, depositum refunderes ikke. Rest beløb 1350 betales 10 februar 2018. (der giver 100 kr i rabet til tidligere retreat deltagere)

Tilmelding sker ved mail til info@stjernehimmel.dk eller sms/tlf 20339901. Betaling via bank overførsel til reg 7316 konto 0001008716

Vi mødes fredag d 02 marts kl 15.00, det er muligt at komme senere, og vi slutter søndag d 04 marts kl 14.00

Du kan se mere om Møn Retreat, der huser Stjernehimmel Yoga studio på: www.moenretreat.dk