Bio Restorativ Yoga m yogalærer Monica Lindhard

Om Bio Restorativ Yoga Workshop:

December er absolut en af mine favorit måneder, med masser af hygge og jule stemning, juleknas og dejlig mad. Julens mad kan være tungt for fordøjelsen, og kan sætte din biotransformation (dit fordøjelse- og udskillelses system på overarbejde). Og selvom julen er fyldt med stemning og hygge, kan julen også betyde travlhed med juleindkøb, familiesammenkomster, bagning og meget mere. Derfor har du muligheden for at deltage i en 3 timers Bio Restorativ Yoga Workshop med Monica. 3 yoga timer hvor vi sammen omfavner december, og giver krop og sind næring og stilhed. Julen handler tit om at give til andre, her får du mulighed også at give til dig selv.

Første del af workshoppen er asanas med afsæt i blidt hatha yoga flow; yogastillinger, der roterer omkring rygsøjlen, og på den måde understøtter din fordøjelse, ved at stimulere dine indre organer. Stillingerne udføres stående, siddende og liggende. Og første del af workshoppen kan opleves energigivende. Efter første del, er der en lille pause, hvor du har mulighed for at nyde lidt frugt, yoga godter og urte te. Sidste del af yoga workshoppen genopbygger, dit nervesystem der måske har været under pres i december med travlhed med mange skønne jule aktiviteter. Sidste del består derfor af blide og stress reducerende yoga stillinger fra yin- og restorativ yoga praksis. Der afsluttes med hjerte meditation og aroma terapi.

Jeg glæder mig til en skøn “efter jule” yoga workshop sammen med dig. Der er max plads til 10 på workshoppen. Tilmelding er bindende!

Praktisk Information:

Tid & Sted: Fredag d 27 december kl 09.30-12.30, hos Stjernehimmel Yoga Studio, Jernbanegade 4, 1 sal, 4600 Køge. Døren er åben fra kl 09.00, så du har god tid til at komme og lande i den lille yoga sal, eller nyde en yoga stund med te og hygge i yoga loungen. 

Tilmelding & pris: Du kan tilmelde dig direkte i yoga bookingen, klik på fanen her på hjemmesiden, på yogabooking – eller send en mail til yogastjernehimmel@gmail.com. 

Prisen er 300 kr, eller 3 yoga klip. Kontant kan bank overføres til Stjernehimmels konto; Reg 7316 Kontonr: 0001008716. Vær opmærksom på at din tilmelding er bindende. 

____________________________________________________________________________

Jeg glæder mig til at nyde yoga sammen med dig, 3 skønne yoga timer. Du er i fokus, og i fællesskab booster vi fordøjelse og finder stilheden i rolige yoga stillinger og meditationer. Med ønsket om en glædelig december til dig.

Namasté, Monica Lindhard